| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 22 Şubat 2014 16:45

UEFA'dan Trabzonspor'a müjde! uefa kararı verdi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Juventus karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamadan dolayı UEFA'dan ceza alacağı iddia edilmişti.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Juventus maçından sonra yaptığı açıklama çok konuşulmuştu. UEFA’n

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Juventus karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamadan dolayı UEFA'dan ceza alacağı iddia edilmişti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Juventus maçından sonra yaptığı açıklama çok konuşulmuştu. UEFA’nın Hacıosmanoğlu’na bu açıklaması ile ilgili ağır bir ceza vereceği iddia edilmişti. Trabzonspor başkanı  İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu sözleri ile ilgili dosyası UEFA’nın hukuk birimine ulaştırıldı. Ancak yapılan değerlendirmede herhangi bir soruşturma açılmadı. Bu durumda Hacıosmanoğlu’nun UEFA’dan ceza alma durumu ortadan kalktı.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!