UEFA'dan şikecilere çok umutlanmayın mesajı!

UEFA'dan yapılan açıklamada "Fenerbahçe ve Metalist Kharkiv'in katılımı CAS sürecinin ve disiplin soruşturmasının durumuna bağlı." denildi. Benzer bir uyarı UEFA Avrupa Ligi'ndeki  Beşiktaş için de yapıldı.Bilindiği gibi Fenerbahçe'ye şikeye bulaşmasınıda

UEFA'dan şikecilere çok umutlanmayın mesajı!


UEFA'dan yapılan açıklamada "Fenerbahçe ve Metalist Kharkiv'in katılımı CAS sürecinin ve disiplin soruşturmasının durumuna bağlı." denildi. Benzer bir uyarı UEFA Avrupa Ligi'ndeki  Beşiktaş için de yapıldı.

Bilindiği gibi Fenerbahçe'ye şikeye bulaşmasınıdan ötürü Avrupa kupalarından 2 yıl men cezası verilmiş, sarı lacivertliler de bu karara Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurarak itiraz etmişti. CAS'ın cezayı onaması halinde Fenerbahçe'nin kupadan men edilecek. Benzer bir durum Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı için de geçerli.

CAS'ın kararını Fenerbahçe ile Arsenal arasında oynanacak olan rövanş maçından önce vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler