UEFA'dan FB açıklaması

UEFA, şike ve teşvik soruşturması kapsamında aldığı koşullu kararı resmi internet sitesinden de açıkladı. UEFA, şike ve teşvik soruşturması kapsamında aldığı koşullu kararı resmi internet sitesinden de açıkladı. Açıklamada, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Fe

UEFA'dan FB açıklaması

UEFA, şike ve teşvik soruşturması kapsamında aldığı koşullu kararı resmi internet sitesinden de açıkladı.

UEFA, şike ve teşvik soruşturması kapsamında aldığı koşullu kararı resmi internet sitesinden de açıkladı. Açıklamada, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilen karara yer verildi.

Kararın, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi ile ilgili kurallara yönelik 2.09 maddesine göre alındığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu, Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe'ye ek dosyalar ibraz etmesi iznini verdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Tahkim Kurulu'nun gerekçeli kararı elimize yeni ulaştığı için UEFA Disiplin Müfettişi ve UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu bu dosyaları detaylarıyla inceleme fırsatını elde edemedi. Bu nedenle de mevcut durumda Fenerbahçe hak sahibi olduğu UEFA yarışmasına, son sözün UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nda olması kaydıyla katılabilir" denildi.

İşte yazının orjinal metni;

UEFA decision in Fenerbahçe case

UEFA's Control and Disciplinary Body has issued its decision on the eligibility of Turkish club Fenerbahçe SK to take part in the 2012/13 UEFA Champions League competition.

On Friday 22 June, the UEFA Control and Disciplinary Body issued a decision in the case of Turkish club Fenerbahçe SK regarding the club's eligibility for the 2012/13 UEFA Champions League, pursuant to article 2.09 of the regulations of the UEFA Champions League.

The Control and Disciplinary Body has allowed both the Disciplinary Inspector and Fenerbahçe to file additional submissions in this case. In particular, the final reasoned decisions of the Turkish Football Association Board of Appeals have only just been received and neither the Disciplinary Inspector nor the Control and Disciplinary Body have had the opportunity to review these in detail.

For the time being, therefore, Fenerbahçe may participate in the UEFA competition for which they are eligible, pending a final decision of the UEFA disciplinary body on the matter.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler