UEFA'dan ES-ES'e onay çıkmadı!

UEFA, Eskişehirspor'un Marsilya karşılaşmasında siyah formayla ya da siyah bant takarak sahaya çıkmasına izin vermedi.  Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz günlerde şehit düşen vatan evlatlarını minnetle anmak ve yapılan hain saldırıyı kınamak için Marsilya

UEFA'dan ES-ES'e onay çıkmadı!

UEFA, Eskişehirspor'un Marsilya karşılaşmasında siyah formayla ya da siyah bant takarak sahaya çıkmasına izin vermedi.

 

 

Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz günlerde şehit düşen vatan evlatlarını minnetle anmak ve yapılan hain saldırıyı kınamak için Marsilya karşılaşmasına siyah forma ya da siyah bant ile çıkmak için UEFA'Ya başvuruda bulundu.

 

 

UEFA temsilcisiyle yapılan görüşmeler sonrasında formaların yaklaşık 1, 5 ay öncesinden UEFA'ya bildirilmesi ve siyah formaların bildirilen 3 forma arasında olmamasından dolayı giyilemeyeceği öğrenilirken, siyah bant takma fikri temsilcinin simge ve işaret bulunmasını istememesinden ötürü bu teklifin de kabul edilmediği öğrenildi.

 

 

 

Kesin kararın maç saatinde netlik kazanması bekleniyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor