UEFA'da 2 ayrı Fener Sayfası

UEFA'nın resmi sitesinde Fenerbahçe ile ilgili güncelleme yapılmadığı ve UEFA kulüp sıralamalarında son şampiyonluğunun 2006-2007 sezonunda gösterilmesi gözlerden kaçmadı.

UEFA'da 2 ayrı Fener Sayfası

UEFA disiplin komitesi Fenerbahçe'ye ceza vermesi beklenirken UEFA'nın resmi sitesinde Fenerbahçe ile ilgili güncelleme yapılmadığı ve UEFA kulüp sıralamalarında son şampiyonluğunun 2006-2007 sezonunda gösterilmesi gözlerden kaçmadı.

UEFA daha önce resmi sitesinde 2010-2011 Türkiye ligi şampiyonu olarak gösterdiği Fenerbahçe ile ilgili bu bilgiyi UEFA'ya katılan takımlar sıralamasındaki bölümünde olmaması dikkat çekti. Burada Fener'in son şampiyonluğu 2006-2007 sezonu olarak duyuruldu. Ayrıca aynı sayfada Fener'in lig şampiyonluğu sayısını 17 olarak gösterirken sayfanın güncellenmediği görüldü.

UEFA’nın resmi internet sitesinin iki ayrı sayfasında Fenerbahçe ile ilgili iki ayrı bilgi verilmesi kafaları karıştırdı. UEFA’nın resmi internet sitesinde UEFA’ya katılan takımlar listesinin yer aldığı bölümde Fenerbahçe’nin şampiyonluk sayısı 17 son şampiyonluğu ise 2007 yılında gösterilirken Türkiye ligi takımlarının gösterildiği sayfada ise FB:nin şampiyonluk sayısı 18 son şampiyonluğu ise 2010-2011 olarak gösterildi

UEFA ya katılan takımların listesinde yer alan sayfada Fener’in şaibeli şampiyonluğunun güncellenmemesinın yada ayrı sayfada güncellenerek verilmesinin UEFA sitesi editörlerinin bir hatası olsa gerek.

Bu kritik süreçte Editörler UEFA sitesinin didik didik edileceğini tahmin etmemişte olabilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor