UEFA Türkiye'yi inceliyor!

Şampiyonlar Lig’inde, Lyon’un Dinamo Zagreb’i 7-1 yendiği karşılaşma sonucunda tüm dünyada Lyon’un şike yaptığı konuşulurken, UEFA bunu bırakıp tekrar Türkiye’nin peşine düştü.Cumhuriyet savcısı Mehmet Berk’in hazırladığı 400 sayfalık iddianame üzerine ha

UEFA Türkiye'yi inceliyor!

Şampiyonlar Lig’inde, Lyon’un Dinamo Zagreb’i 7-1 yendiği karşılaşma sonucunda tüm dünyada Lyon’un şike yaptığı konuşulurken, UEFA bunu bırakıp tekrar Türkiye’nin peşine düştü.

Cumhuriyet savcısı Mehmet Berk’in hazırladığı 400 sayfalık iddianame üzerine harekete geçen UEFA, yeminli tercümanlar tarafından İngilizce ve Fransızca’ya çevirilen iddianameyi incelemeye başladı.

İnceleme sonucunda UEFA’nın, resmi kaynaklardan teyit ettiremediğimiz bilgilere göre Beşiktaş için de harekete geçebileceği öğrenildi.

Buna göre UEFA, Beşiktaş’ı Avrupa Kupalarından men edebilir.

UEFA Başkanı Michel Platini, Lyon’un şike iddiaları için ‘kanıtlayabiliyorsanız kanıtlayın’ derken, Türkiye için çok daha tahammülsüz davranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler