UEFA Türk hakemleri mercek altına alıyor!

UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Raportörü ve UEFA Mentoru Jorn West Larsen, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Hakem Gelişim Programları bünyesindeki çalışmalar için İstanbul’a geldi.Türkiye Futbol Federasyonu’ndan alınan bilgiye göre, Larsen, Hakem İşleri Müdürü

UEFA Türk hakemleri mercek altına alıyor!

UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Raportörü ve UEFA Mentoru Jorn West Larsen, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Hakem Gelişim Programları bünyesindeki çalışmalar için İstanbul’a geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan alınan bilgiye göre, Larsen, Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin ile beraber Spor Toto Süper Lig’de bu akşamki Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yarın oynanacak Kasımpaşa-Bursaspor ve Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor karşılaşmalarını gözlemleyip, maç sonrası hakem ekibi ile koçluk toplantıları yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler