UEFA TFF'yi uyardı

Türkiye'de 2010-2011 sezonunda gerçekleştirilen şike eylemleri uzun süredir futbol gündemini oluşturuyor.F.Bahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'dan şike sebebiyle men edilmesinden sonra şike meselesi yeni bir boyut kazandı. Kulislerde konuşulan iddialara göre geçt

UEFA TFF'yi uyardı

Türkiye'de 2010-2011 sezonunda gerçekleştirilen şike eylemleri uzun süredir futbol gündemini oluşturuyor.

F.Bahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'dan şike sebebiyle men edilmesinden sonra şike meselesi yeni bir boyut kazandı. Kulislerde konuşulan iddialara göre geçtiğimiz hafta UEFA tarafından TFF'ye bir yazı gönderildi.

Bu yazıya göre UEFA, kendisine bağlı bir kurum olan TFF'den şike hakkında verilen kararları gözden geçirmesi konusunda uyardı. Şike yapan kişi ve kulüplere gerçek cezalarının verilmesini isteyen UEFA, bu talebinin gerçekleşmemesi halinde ise Türk futboluna sert yaptırımlar uygulayacağını da vurguladığı iddia edildi. TFF'nin önünde iki ihtimal var artık. Ya gerekli yaptırımları uygulayacak ya da topu Tahkim Kurulu'na atacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler