UEFA TFF'ye güvenemedi

Futbol Federasyonu mahkemeden resmi olarak istediği iddianameyi Avrupa futbolunun patronuna gönderirken, orjinal metnin tercümesinin bizzat UEFA tarafından yaptırılacağı bildirildi. Etik Kurulu da bugünden itibaren incelemelerine yeniden başlayacak. Futbo

UEFA TFF'ye güvenemedi

Futbol Federasyonu mahkemeden resmi olarak istediği iddianameyi Avrupa futbolunun patronuna gönderirken, orjinal metnin tercümesinin bizzat UEFA tarafından yaptırılacağı bildirildi. Etik Kurulu da bugünden itibaren incelemelerine yeniden başlayacak.

 Futboldaki şike iddianamesinin mahkeme tarafından kabul edilmesinden sonra gelişmeleri yakından takip eden UEFA da harekete geçti. İddianamenin tam metnini isteyen UEFA'nın talebi dün Futbol Federasyonu tarafından yerine getirildi. Federasyon mahkemeden resmi olarak istediği iddianameyi Avrupa futbolunun patronuna gönderirken, orjinal metnin tercümesinin bizzat UEFA tarafından yaptırılacağı bildirildi.

22 Ağustos'ta disiplin müfettişi Pierre Cornu'yu görevlendirerek şike soruşturmasıyla ilgili rapor alan UEFA'nın, geçen haftanın gündemine damga vuran iddianameyi inceledikten sonra yeni bir yol haritası çizeceği öğrenildi.

UEFA Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı kararlara ise hiçbir şekilde müdahil olmayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor