UEFA 'tarafsız ol' diye bastırıyor

3 Temmuz’daki şike ve teşvik operasyonuyla büyük bir kaosun içine giren Türk Futbolu’nda belirsizlik sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı ve UEFA Birinci Başkan Vekili Şenes Erzik’in de büyük bir bunalıma girdiği belirtiliyor.UEFA’da yapıl

UEFA 'tarafsız ol' diye bastırıyor

3 Temmuz’daki şike ve teşvik operasyonuyla büyük bir kaosun içine giren Türk Futbolu’nda belirsizlik sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı ve UEFA Birinci Başkan Vekili Şenes Erzik’in de büyük bir bunalıma girdiği belirtiliyor.

UEFA’da yapılan toplantılarda icra kurulu arkadaşlarına ve başkan Michel Platini’ye ikna edici bilgiler veremeyen, Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin de bu davayı iyi yönetemediği gerekçesiyle sürekli eleştirilen tecrübeli teknik adamın adeta çıldırdığı konuşuluyor.

Şenes Erzik’in Türkiye’deki ve UEFA’daki dostlarına “İnanın büyük bir çıkmazın içindeyim. Herkes beni suçluyor. Her gün yataktan kalktığımda Tanrı’ya ‘Lütfen bunun bir rüya olduğunu söyle ve bu rüya bir an önce sona ersin’ diye yalvarıyorum” şeklinde dert yandığı ifade ediliyor.

Bu arada UEFA yetkililerinin de Erzik’e “Senin bu süreçte tarafsız kalman gerekiyor” şeklinde telkinde bulundukları iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor