UEFA: Şike iddiaları çok ciddi

UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino, şike iddianamesi ile ilgili olarak, ''İddialar çok ciddi ve çözülmesi gerekiyor, çünkü böyle icraatlar futbolun içinde olamaz'' dedi.UEFA'nın hukuk kökenli üst yöneticilerinden İnfantino, "İddianameyi inceliyoruz ve

UEFA: Şike iddiaları çok ciddi

UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino, şike iddianamesi ile ilgili olarak, ''İddialar çok ciddi ve çözülmesi gerekiyor, çünkü böyle icraatlar futbolun içinde olamaz'' dedi.

UEFA'nın hukuk kökenli üst yöneticilerinden İnfantino, "İddianameyi inceliyoruz ve Türkiye Futbol Federasyonu ile istişare halindeyiz. Federasyon halihazırda bazı kararlar aldı ve biz izlemedeyiz" ifadesini kullandı.

Infantino, "Beklentimiz şu; Bu mesele çok ciddi görünüyor ve gerçekten çok mühim. Çözülmesi gerekiyor, çünkü böyle icraatlar futbolun içinde olamaz" diye konuştu.

Genel Sekreter Infantino, "Eminim Türkiye Futbol Federasyonu ne yapması gerektiğini bilecektir" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'na güvendiklerini ve süreci izleyerek UEFA olarak kendi yollarını çizeceklerini anlatan İnfantino, iddianame hakkında ön bilgiler aldıklarını ve iddianamenin İngilizceye tercümesinin devam ettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor