UEFA önünde Trabzon sesleri!

Trabzonsporlu taraftarlar UEFA’nın Nyon kentindeki genel merkezi önünde protesto gösterisi düzenledi.  UEFA Genel Merkez’i önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar burada bir basın bildirisi okudu. Türkçe, İngilizce ve Fransızca okunan basın bildirisinde

UEFA önünde Trabzon sesleri!
Trabzonsporlu taraftarlar UEFA’nın Nyon kentindeki genel merkezi önünde protesto gösterisi düzenledi. 
 
UEFA Genel Merkez’i önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar burada bir basın bildirisi okudu. Türkçe, İngilizce ve Fransızca okunan basın bildirisinde Türk futbolunun kirli olduğunu ve Türk Ceza Mahkemeleri’nin sorumluları hapis cezasına çarptırdığı açıklandı. Bildiride "Türkiye Parlamentosu şikenin aktörlerini korumak amacıyla şikeyi cazalandıran kanunu değiştirmişlerdir. Türk Futbol Federasyonu şikeyi affetmek amacıyla Disiplin Talimatını, Disiplin Kurulu üyelerini ve Tahkim Kurulu üyelerini değiştirmiştir" denirken UEFA Başkanı Michael Platini durum karşısında sessiz kalmakla suçlandı ve harekete geçmeye aksi takdirde istifaya davet edildi.
 
Avusturya, Almanya ve İsviçre’den gelen taraftarların UEFA önündeki gösterisi olaysız bir şekilde sona ererken İHA kameralarına konuşan taraftarlardan Oktay Gür, "Bu benim Nyon’a ikinci gelişim, Trabzonspor için her yere gideriz. Yeni başkanımızın gelişiyle her şey daha güzel olacak. Alsa pes etmeyeceğiz, hakkımız sonuna kadar savunacağız ve kupamızı alacağız. Bu bir inat değil; bizim her şeyimizi, umutlarımızı, geleceğimizi çaldılar. Bunu onlara yedirmeyeceğiz. Fenerbahçe cumhuriyetine son vereceğiz ve Aziz Yıldırım gidecek, temiz futbol gelecek" şeklinde konuşurken Avusturya’dan geldiğini belirten diğer bir taraftar Paşa Altıntaş ise "Biz kimsenin emeğini çalmadık, kimse de bizim emeğimizi çalamayacak. Trabzonspor var oldukça, biz var oldukça bu ateş asla sönmeyecek, hırsızların bizden çaldıklarını er ya da geç geri alacağız, bu böyle biline" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler