UEFA kararını veriyor

UEFA Disiplin Komitesi'nin, Cuma günü yapacağı kritik toplantıda Fenerbahçe ile ilgili karar alması bekleniyor. UEFA Disiplin Komitesi cuma günü çok kritik bir toplantı yapacak. Yaklaşık 2 aydır Fenerbahçe'nin dosyasını inceleyen ve bir rapor hazırlayan U

UEFA kararını veriyor

UEFA Disiplin Komitesi'nin, Cuma günü yapacağı kritik toplantıda Fenerbahçe ile ilgili karar alması bekleniyor.

 

UEFA Disiplin Komitesi cuma günü çok kritik bir toplantı yapacak. Yaklaşık 2 aydır Fenerbahçe'nin dosyasını inceleyen ve bir rapor hazırlayan UEFA Disiplin Komitesi, cuma günü yapacağı kritik toplantıda sarı lacivertli kulüple ilgili noktayı koyacak.

 

Sarı-lacivertli takımın durumuyla ilgili olarak en son açıklamayı UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino yapmıştı. UEFA disiplin müfettişlerinin dosyayı incelediğini belirten Infantino, "Bu çok karışık bir dosya ve bizim disiplin organlarımız üstünde çalışmaya devam ediyor. Gerçekten çok fazla okunacak şey var, binlerce sayfa..." şeklinde konuşmuştu.

 

İşte o binlerce sayfanın inceleme işleminin bittiği ve son karar için geri sayımın başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor