UEFA Fener için toplanıyor

UEFA’nın merakla  beklenen Fenerbahçe kararını bu hafta sonuna kadar verecek mi ? UEFA’ya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre hafta sonuna kadar iki toplantı yapması beklenen UEFA Disiplin Komitesinin Fenerbahçe ile ilgili kararını verebileceği iddia

UEFA Fener için toplanıyor

UEFA’nın merakla  beklenen Fenerbahçe kararını bu hafta sonuna kadar verecek mi ?

 

UEFA’ya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre hafta sonuna kadar iki toplantı yapması beklenen UEFA Disiplin Komitesinin Fenerbahçe ile ilgili kararını verebileceği iddia edildi.

Şampiyonlar ligi ön eleme müsabakalarının başlamasına kısa süre kala UEFA Disiplin Komitesi yapacağı iddia edilen toplantıdan Fenerbahçe’ye ağır bir çeza çıkmasına kesin gözü ile bakılıyor.

 

EN AZ 5 YIL CEZA GELECEK

UEFA’ya yakın kaynaklar Disiplin Komitesinin Fenerbahçe’ye  bir yılı ertelemeli en az 5 yıl Avrupa kupalarından men cezası verebilceğini  öne sürdüler. Ayrıca daha önce şikeden ceza alan İtalya, Yunanıstan, İsvicre gibi ülkelerde UEFA’dan Fenerbahçe ile ilgili çıkacak kararı mercek altına aldılar.

 

Kararın bu güne kadar verilmemesi nedeniyle adı geçen ülkeler UEFA’ya baskı yapmaya başladıkları da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor