UEFA Fener için CAS'tan ne talep etti

UEFA : Fenerbahçe'nin cezasını onayın Temyiz dilekçesini CAS'a sunan UEFA, Fenerbahçe'nin Avrupa'dan men cezasını onanmasını istedi.F.Bahçe'nin CAS davasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. 26 Temmuz'da temyiz dilekçesini CAS'a sunan F.Bahçe, konuyla ilgili

UEFA  Fener için CAS'tan ne talep etti

UEFA : Fenerbahçe'nin cezasını onayın Temyiz dilekçesini CAS'a sunan UEFA, Fenerbahçe'nin Avrupa'dan men cezasını onanmasını istedi.

F.Bahçe'nin CAS davasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. 26 Temmuz'da temyiz dilekçesini CAS'a sunan F.Bahçe, konuyla ilgili kamuoyuna bilgilendirme yapmamıştı. CAS'ın takvimine göre UEFA da F.Bahçe'nin temyiz dilekçesine cevabını 9 Ağustos'ta verecekti. UEFA Disiplin Müfettişleri tarafından hazırlanan dilekçede; F.Bahçe'nin 2010-2011'de bazı maçları manipüle ettiğine dair mahkeme kararları ve Etik Kurulu raporlarının sunulduğu bildirildi ve F.Bahçe'nin cezasının onanması yönündeki taleplerini bir kez daha yinelediler.

ÖNCE KISA, SONRA GEREKÇELİ KARAR

UEFA ile F.Bahçe arasındaki duruşmalar, CAS'ın söz konusu dilekçeleri ve dava dosyasını incelemesinin ardından 21 ve 23 Ağustos tarihlerindeİsviçre'de yapılacak. CAS, nihai kararı 28 Ağustos'a kadar açıklayacak. Söz konusu karar kısa karar olacak ve gerekçeli karar ise Eylül ayı içerisinde duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler