'UEFA da karardan memnun değil'

 Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, PFDK'nın şike soruşturmasıyla ilgili aldığı kararlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.Kimseye ceza verilmesi taraftarı olmadıklarını fakat çözümünün de bu şekilde olmaması gerektiğini savunan Galatasaray Başkanı Ünal Ay

'UEFA da karardan memnun değil'

 

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, PFDK'nın şike soruşturmasıyla ilgili aldığı kararlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kimseye ceza verilmesi taraftarı olmadıklarını fakat çözümünün de bu şekilde olmaması gerektiğini savunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, açıklanan cezaların kimseyi tatmin etmediğini söyledi.

Daha akıllıca bir karar alınabileceğini savunan Aysal, Bugün'de yer alan açıklamasında, "Karar vermek bu kadar kolaydı keşke temmuz ayının sonunda verselerdi. Bugün kimse sıkıntı yaşamamış olurdu. Federasyon karar almayı bilmiyor. Aldıkları kararlar da geç veya tatmin edici olmuyor. Bu kararlardan bence UEFA da memnun olmayacaktır" dedi.

 

Galatasaray normal sezonun şampiyonudur

Süper Final'de istenen performansı sergileyemediklerini belirten Aysal, "Galatasaray normal sezonun şampiyonudur. Ancak şampiyonluğumuzun üzerine yeni bir müsabaka dönemine girdik. Bu ayrı bir kupa, ligin dışında ayrı bir organizasyon. Başkalarının koydukları isimler önemli değil." dedi. Aysal ayrıca Süper Final'de şampiyonluk için 'herkesin şansı eşitlendi' ifadeleriyle avantajlarını kaybettiklerini vurguladı.

 

Figüran rolüne düşürülmek istendik

Ünal Aysal, Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst'ün, 'bu oyun sezon başından planlanmıştı biz de iyi hizmette bulunduk' sözlerini de destekledi. Aysal, konuyla ilgili değerlendirmesinde, "Galatasaray figüran mı oldu figüran rolüne mü düşürüldü derseniz figüran rolüne düşürüldüğümüzü söylerim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler