UEFA bize Avrupa'ya gelmeyin dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  UEFA'nın Beşiktaş'a açtığı dava ile ilgili açıklamalarda bulunan Orman, "1 Mayıs'ta duruşmamız var. UEFA bizden Avrupa Kupalarına katılmama

UEFA bize Avrupa'ya gelmeyin dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

 

UEFA'nın Beşiktaş'a açtığı dava ile ilgili açıklamalarda bulunan Orman, "1 Mayıs'ta duruşmamız var. UEFA bizden Avrupa Kupalarına katılmamamız gerektiğini bildirdi.

Bizde bunun savunmasını vereceğiz. Dava kesinlikle şike ilgili değil. Duruşmanın sebebi geçmiş yıllardan bu yana Beşiktaş'ın borçlarını zamanında ödeyememesi bu durumun süreklilik kazanması. Ben başkan olarak kulübümü temsil etmek için bizzat gideceğim. Haklarımızı savunmak için orada bulanacağım. UEFA'nın geçmiş yıllarda mali konularda kendilerini yanılttığımızı iddia etmesi mahkeme konularından biri" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor