UEFA Beşiktaş'ı üzdü

 UEFA, Avrupa Ligi'ne katılacak takımların listesini internet sitesinden açıkladı. CAS'ın cezasını kaldırdığı Bursaspor ile birlikte Trabzonspor ve Eskişehirspor listede yer aldı. Aldığı men cezasını CAS'a götüren Beşiktaş ise liste dışı bırakıldı.UEFA'nı

UEFA Beşiktaş'ı üzdü

 

UEFA, Avrupa Ligi'ne katılacak takımların listesini internet sitesinden açıkladı. CAS'ın cezasını kaldırdığı Bursaspor ile birlikte Trabzonspor ve Eskişehirspor listede yer aldı. Aldığı men cezasını CAS'a götüren Beşiktaş ise liste dışı bırakıldı.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan listede Eskişehirspor'un 4'üncü, Bursaspor'un üçüncü, Trabzonspor'un ise ikinci ön eleme turlarına katılacak takımlar arasında yer aldı.

Maddi konulardaki sorunları nedeniyle Avrupa kupalarından men cezası verilen Beşiktaş ise listeye konulmadı. UEFA'nın yayınladığı listenin üzerinde "Bu liste geçicidir. CAS'ın alacağı kararlardan sonra UEFA'nın nihayi onayına tabiidir" ifadesi yer aldı.

Bu açıklamaya göre Beşiktaş'ın CAS davasını kazanması halinde Avrupa Ligi’ne katılma umutları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor