UEFA Başkanı Platini'den itiraf!

UEFA Başkanı Michel Platini, 2011 yılını başkanlığının en zor yılı olarak değerlendirdi. Platini, "Futbolun değerlerini korumak adına zaman zaman yalnız bırakıldık" ifadelerini kullandı.Geride bırakmaya hazırlandığımız 2011 yılını değerlendiren Michel Pla

UEFA Başkanı Platini'den itiraf!

UEFA Başkanı Michel Platini, 2011 yılını başkanlığının en zor yılı olarak değerlendirdi. Platini, "Futbolun değerlerini korumak adına zaman zaman yalnız bırakıldık" ifadelerini kullandı.

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2011 yılını değerlendiren Michel Platini, UEFA başkanı olarak en zorlu yılı geçirdiğini dile getirdi.

Mart ayında yapılan kongrede ikinci kez UEFA başkanlığına seçilen Fransız futbol adamı, 2011 yılında bazı ülke futbol federasyonlarının zorlu kararlar almak durumunda kaldığına değindi.

Platini, UEFA'nın internet sitesinde yer alan değerlendirmesinde, "Bazı federasyonlar, futboldaki adaleti koruyabilmek adına çok cesur kararlar almak zorunda kaldı. Turnuvalarımızın tarafsızlığını ve futbolu kendi çıkar ve amaçları doğrultusunda kullananlara karşı koruyabilmek için bazen biz de yalnız kaldık" ifadelerini kullandı.

UEFA olarak futbolun değerlerini korumak adına sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıkları bir yılı geride bırakmaya hazırlandıklarını dile getiren Platini, 2011'de unutamadığı futbol olayını ise Şampiyonlar Ligi finali olarak gösterdi.

Platini, Wembley'de Barcelona'yla Manchester United arasında oynanan karşılaşmanın unutulmaz bir maç olarak tarih sayfalarındaki yerini alacağını kaydetti.

Kendisini bir kez daha UEFA başkanı seçen ülke federasyonlarına teşekkür eden Platini, 2012 Avrupa Şampiyonası'nda da eşsiz bir futbol şöleni yaşanacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler