Üçüncü Lig'de son durum

Yalıspor'da lig yeni başlıyor 3. Lig 2. Grup’ta 56 puanla ligin 5. sırasında yer alan Yalıspor, hafta sonu deplasmanda oynayacak olduğu Sivas 4 Eylül karşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Play-Off yolunda önemli başarı yakaladıklar

Üçüncü Lig'de son durum

Yalıspor'da lig yeni başlıyor

 

3. Lig 2. Grup’ta 56 puanla ligin 5. sırasında yer alan Yalıspor, hafta sonu deplasmanda oynayacak olduğu Sivas 4 Eylül karşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

 

Play-Off yolunda önemli başarı yakaladıklarını ve bu başarıyı mutlu sonla sonlandırmak istediklerini ifade eden Özbalıkçı, “Önümüzde 3 zorlu sınavımız kaldı. Bunlardan ilkini hafta sonu Sivas 4 Eylül karşısında vereceğiz. Bu karşılaşmayı kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

yalispor-1.jpg

 

Arsin’de hedef üç puan

 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta son 3 haftaya girilirken ligde kalmak için çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin; “Zorlu 3 maç bizi bekliyor. Bu hafta sonu evimizde ligde 3. sırada bulunan Belediye Bingöl’ü konuk edeceğiz. Bu zorlu karşılaşmadan mutlaka puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz. Bunun için mutlaka taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu destekle güçlü rakibimizi devirmek istiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

 arsinspor_1.jpg

 

Pazar’ın umutları azaldı

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta istediği ritmi bir türlü yakalayamayan Pazarspor, geçen hafta deplasmanda Ankara Demirspor ile berabere kalarak, büyük bir avantaj kaybetti. Artık bu maçın geride kaldığını ifade eden Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, kalan maçlarına odaklanmaları gerektiğini söyledi. Pınar; “Deplasmandan 3 puanla dönmeyi çok istedik ama olmadı.. Hafta sonu evimizde ağırlayacağımız Dardanel maçını kazanarak az da olsa Play-Off şansımız devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor