Uçar’dan Trabzon’a mesaj

U20 Dünya Kupası’nda müsabakalarını Trabzon’da oynayacak olan milli Takımının Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, ilk hedefin gruptan çıkmak olduğunu belirterek, “Ardından her maçımız final havasında geçecek. Elbette finali de hedefliyoruz" dedi. Trabzon’un hav

Uçar’dan Trabzon’a mesaj
U20 Dünya Kupası’nda müsabakalarını Trabzon’da oynayacak olan milli Takımının Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, ilk hedefin gruptan çıkmak olduğunu belirterek, “Ardından her maçımız final havasında geçecek. Elbette finali de hedefliyoruz" dedi.
 
Trabzon’un havasına uygun olması nedeniyle kamp için Düzce’yi tercih ettiklerini dile getiren Uçar, “Taraftarlarımızdan büyük destek bekliyoruz. Olimpiyatlara ve bu tarz büyük organizasyonlara aday olduğumuz şu dönemde seyircimizin bize vereceği destek çok önemli. FIFA bu tür organizasyonlarda seyirci sayısını çok önemsiyor. Sadece bizim maçlarımız değil tüm maçlara seyircilerin ilgi göstermesi gerekiyor" diye konuştu.
 
U20 Milli Takım Dünya Kupası’nda şu kadroyla mücadele edecek: Cumali Bişi (Çaykur Rizespor), Hakan Çinemre, Salih Uçan (Fenerbahçe), Muhammed Alperen Uysal, Sadık Çiftpınar (Galatasaray), Taşkın Çalış (Gaziantepspor), Artun Akçakın, Ahmet Yılmaz Çalık, İlkay Durmuş (Gençlerbirliği), Onurcan Piri (Giresunspor), Halil Akbunar (Göztepe), İbrahim Yılmaz, Enver Cenk Şahin (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Ethem Ercan Pülgir (Kartalspor), Okay Yokuşlu (Kayserispor), Sinan Bakış (Bayer 04 Leverkusen), Alpaslan Öztürk (Beerschot), Aykut Özer (Eintracht Frankfurt), Kerim Frei Koyunlu (Fulham), Fatih Nurullah Turan (Fortuna Sittart), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler