Uçağı Olimpiyat'a uçacak

Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a tam yetki veren Erdoğan, Başbakanlık'a ait 7 uçağın da kulis çalışmalarında kullanılabileceğini söyledi. 25 Mayıs'ta Kanada'da yapılacak toplantıda İstanbul'un adaylık statüsüne geçip geçmeyeceği belli olacak.

Uçağı Olimpiyat'a uçacak

Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a tam yetki veren Erdoğan, Başbakanlık'a ait 7 uçağın da kulis çalışmalarında kullanılabileceğini söyledi. 25 Mayıs'ta Kanada'da yapılacak toplantıda İstanbul'un adaylık statüsüne geçip geçmeyeceği belli olacak. Daha sonra da Buenos Aires'de 2013 yılının Eylül ayında yapılacak son oylamayla karar verilecek.

thy.jpg
 
ÜNLÜLERİ TAŞIYACAK
 
Adaylık kesinleşene kadar propaganda yapılması yasak. Bu nedenle tanıtım faaliyetleri 25 Mayıs'tan sonra başlayacak. İstanbul'un adaylığını bizzat kendisi açıklayan Başbakan Erdoğan, hükümet desteği veren tek aday olmanın avantajını da kullanmak amacında. Bunun için emektar Ata uçağı başta olmak üzere diğer 6 uçak da propaganda ve kulis faaliyetlerinde kullanılacak. Tarkan, Sertap Erener, Orhan Pamuk gibi Türkiye'nin dünyaca tanınan yüzleri, Başbakanlık'ın uçaklarıyla diğer ülkelere götürülecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor