U20'de Türkiye'nin rakibi Fransa

Türkiye'de devam eden FIFA U20 Dünya Kupası'nda yer alan U20 Milli Takımı, 2. turdaki rakibi Fransa ile yarın karşılaşacak. Turu geçen takım çeyrek finale yükselecek.Gaziantep Kamil Ocak Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.00'de başlayacak ve TRT Haber ile TRT

U20'de Türkiye'nin rakibi Fransa


Türkiye'de devam eden FIFA U20 Dünya Kupası'nda yer alan U20 Milli Takımı, 2. turdaki rakibi Fransa ile yarın karşılaşacak. Turu geçen takım çeyrek finale yükselecek.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.00'de başlayacak ve TRT Haber ile TRT HD'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı İspanyol Alberto Undiano yönetecek. Raul Cabanero Martinez ve Roberto Diaz Perez yardımcı hakemler; Perulu Victor Carrillo da dördüncü hakem olacak.

Grup maçlarını Trabzon ve Rize'de oynayan U20 Milli Takımı, 22 Haziran'daki ilk maçta El Salvador'u Cenk Şahin (2) ve Salih Uçan'ın golleri ile 3-0 yendi. Rize'de ise Kolombiya'ya 1-0 mağlup olan Milliler, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan son grup maçında Avustralya'yı Hakan Çalhanoğlu ve Okay Yokuşlu'nun golleri ile 2-1 yendi ve 6 puanla grup ikincisi olarak ikinci tura yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor