U20 Trabzon'da hazır!

TÜRKİYE U20 Milli Takımı, FIFA U20 Dünya Kupası Grup maçları öncesi hazırlıklarını Trabzon’da yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.  Akşam saatlerinde Trabzon Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi’nde bir antrenman yapan milli takımda, sağ arka adalesinde gerilm

U20 Trabzon'da hazır!
TÜRKİYE U20 Milli Takımı, FIFA U20 Dünya Kupası Grup maçları öncesi hazırlıklarını Trabzon’da yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. 
 
Akşam saatlerinde Trabzon Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi’nde bir antrenman yapan milli takımda, sağ arka adalesinde gerilme bulunan Hakan Çalhanoğlu, takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Milliler ise antrenmanı koşunun ardından, yarı sahada taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. U20 Milli Takım Antrenörü Feyyaz Uçar’ın antrenman sırasında futbolcularını sık sık şut çekmeleri konusunda uyarması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor