U20 Grup maçları A.Aker'de

  Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı FIFA U20 Dünya Kupası'nda 6 grupta 24 takım mücadele edecek ve bu 6 grup 7 şehrimizde oynanacakToplam 52 karşılaşma, İstanbul'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda, Bursa'da Bursa Atatürk Stadı'nda

U20 Grup maçları A.Aker'de

 

 Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı FIFA U20 Dünya Kupası'nda 6 grupta 24 takım mücadele edecek ve bu 6 grup 7 şehrimizde oynanacak

Toplam 52 karşılaşma, İstanbul'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda, Bursa'da Bursa Atatürk Stadı'nda, Antalya'da Mardan Stadı'nda, Kayseri'de Kadir Has Stadı'nda, Gaziantep'te Kamil Ocak Stadı'nda, Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda ve de Rize'de Yeni Rize Şehir Stadı'nda yapılacak.

 

Şampiyonanın açılış maçı, aynı zamanda yılın en uzun günü olan 21 Haziran 2013'te Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak.

Yarı finaller Trabzon ve Bursa'da

Türkiye grup maçlarını Trabzon ve Rize'de yapacak. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar ile en iyi 4 grup üçüncüsünden oluşan toplam 16 takım 2.tura yükselecek.

 

Rakiplerini tek maçlık eleminasyon sisteminde eleyecek 8 takım, İstanbul, Kayseri, Rize ve Bursa'da oynanacak çeyrek finallerde mücadele edecek. 

Yarı finallerin biri 10 Temmuz 2013'te Trabzon'da diğer ise aynı tarihte Bursa'da yapılacak.

Final ve 3.'lük maçına ise 13 Temmuz 2013'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

Kura çekimi 25 Mart 2013'te

24 takımlı turnuvanın kura çekimi 25 Mart 2013'te İstanbul'da düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler