U20 Dünya Kupası yarın başlıyor

FIFA U-20 Dünya Kupası Türkiye 2013'ün resmi açılışına Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de katılacak.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Kayseri'de düzenlenecek "Milli İradeye Saygı" mitinginin ardından, Kadir Has Stadı'na geçerek, b

U20 Dünya Kupası yarın başlıyor


FIFA U-20 Dünya Kupası Türkiye 2013'ün resmi açılışına Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de katılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Kayseri'de düzenlenecek "Milli İradeye Saygı" mitinginin ardından, Kadir Has Stadı'na geçerek, burada saat 18.00'de Küba ile Kore Cumhuriyeti arasında oynanacak turnuvanın açılış maçı ve ardından da Nijerya-Portekiz karşılaşmasını izleyecek. Başbakan Erdoğan, saat 18.00'deki açılış karşılaşmasının başlama vuruşunu FİFA Başkanı Joseph S. Blatter ile birlikte yaptıktan sonra maçın bitiminde seremoniye de katılacak. Bu sarada Başkan Blatter'in bugün gece kayseri'ye geleceği, yarın da öğle saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonunun onuruna vereceği yemeğe katılacağı bildirildi. FİFA başkanı, Türkiye'ye gelmeden önce yaptığı açıklamada "FIFA U-20 Dünya Kupası, FIFA'nın en eski ikinci turnuvasıdır ve FIFA müsabakaları arasında en önemlilerinden biridir. 24 takımın mücadele ettiği bu turnuvada, geleceğin futbol yıldızlarının ortaya çıktığını görürüz. FIFA Başkanı olarak, ben de karşılaşmalar başladığı zaman Türkiye'de olmayı önemli görüyorum" yorumunu yaptı. Blatter, Kayseri'de yarınki etkinliğin ardından, 2013 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nın son haftasını takip etmek üzere Brezilya'ya dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor