U18 Ligi finalleri İstanbul'da

 Finallerin ilk aşamasında Coca-Cola Akademi U18 Ligi final grubunu ilk dört sırada tamamlayan Trabzonspor A.Ş., Fenerbahçe A.Ş., Beşiktaş A.Ş. ve Gençlerbirliği ile klasman gruplarında liderliği elde eden Galatasaray A.Ş., Eskişehirspor, Samsunspor ve Bu

U18 Ligi finalleri İstanbul'da

 

Finallerin ilk aşamasında Coca-Cola Akademi U18 Ligi final grubunu ilk dört sırada tamamlayan Trabzonspor A.Ş., Fenerbahçe A.Ş., Beşiktaş A.Ş. ve Gençlerbirliği ile klasman gruplarında liderliği elde eden Galatasaray A.Ş., Eskişehirspor, Samsunspor ve Bucaspor tek maçlı eliminasyon sistemine göre play off maçları oynayacak.

 

Play off eşleşmeleri, final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak. Pendik Green Park Hotel'deki kura çekiminin ardından müsabakalar 4 Haziran 2012 Pazartesi günü planlanacak saatlerde Kartal İlçe Stadı ve Pendik Statlarında oynanacak. Play off maçlarını kazanan takımlar 6 Haziran Çarşamba günü Maltepe Hasan Polat Stadı'ndaki yarı final maçlarında karşılaşacak.

 

Final karşılaşması ve üçüncülük-dördüncülük maçı ise 8 Haziran Cuma günü Maltepe Hasan Polat Stadı'nda oynanacak.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor