U-20 Turnuvası heyetleri Trabzon'da!

 FIFA U-20 Dünya Kupası öncesinde Trabzon'da yapılacak olan maçlar için milli takımların heyetleri ve FIFA yetkilileri Trabzon'a geldi.Trabzon'da bir dizi incelemelerde bulunacak olan heyetler turnuva öncesi şehri tanıyacaklar.Heyetler ilk incelemelerini

U-20 Turnuvası heyetleri Trabzon'da!

 FIFA U-20 Dünya Kupası öncesinde Trabzon'da yapılacak olan maçlar için milli takımların heyetleri ve FIFA yetkilileri Trabzon'a geldi.

Trabzon'da bir dizi incelemelerde bulunacak olan heyetler turnuva öncesi şehri tanıyacaklar.Heyetler ilk incelemelerini bu sabah Avni Aker'e gelerek gerçekleştirdi.

Avusturalya heyetinde takım menejeri Simon Roberts, Kolombiya heyetinde menejer Claudio Javier Cogollo ve teknik direktör Carlos Alberto Restrepo, El Savlador heyetinde ise  menejer Ernosto Gochez Martinez Giovani ve Türk heyetinde TFF'den Tamer Güner katıldı.

Fotoğraflar için tıklayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor