Tüzmen adaylıktan çekildi

Dün itibariyle TFF Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Eski Devlet Başkanı Kürşad Tüzmen, Başkan Adaylığından çekildiğini açıkladı.Dün akşam saatlerinde 27 Şubat'ta yapılacak olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da aday olduğunu açıklayan Tüzmen, yapacağı

Tüzmen adaylıktan çekildi

Dün itibariyle TFF Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Eski Devlet Başkanı Kürşad Tüzmen, Başkan Adaylığından çekildiğini açıkladı.

Dün akşam saatlerinde 27 Şubat'ta yapılacak olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da aday olduğunu açıklayan Tüzmen, yapacağı yazılı açıklamayla bu kararından hangi gerekçeyle vazgeçtiğini açıklayacak.

Konuyla ilgili Tüzmen'in yazılı açıklamada bulunacağı öğrenildi.

Devlet Eski Bakanı Kürşad Tüzmen'in adaylıktan çekilme gerekçesinin UEFA nezlinde yaptığı temaslar, UEFA'nın istekleri, kulüplerin istekleri, bu ikisinin arasındaki uyuşmazlık olduğu ve bu yüzden çekilmek zorunda kaldığı şeklinde bir değerlendirme yapacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor