Turnuvada şampiyon belli oldu

   Beşiktaş'ı 2-0 yenen Wolfsburg ile aynı skorla Trabzonspor'u mağlup eden Werder Bremen kupanın sahibi olmak için karşılaştı, sahadan 2-1 galip ayrılan Bremen, mutlu sona ulaştı.  Werder Bremen'de milli oyuncumuz Mehmet Ekici 90 dakika sahada kalırken,

Turnuvada şampiyon belli oldu

 

 
 
Beşiktaş'ı 2-0 yenen Wolfsburg ile aynı skorla Trabzonspor'u mağlup eden Werder Bremen kupanın sahibi olmak için karşılaştı, sahadan 2-1 galip ayrılan Bremen, mutlu sona ulaştı. 
 
Werder Bremen'de milli oyuncumuz Mehmet Ekici 90 dakika sahada kalırken, Türk asıllı Alman oyuncu Özkan Yıldırım ikinci yarıda forma giydi. 
 
İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin 64. dakikasında Klich'ten yediği golle geriye düşen Bremen, 73. dakikada Arnautovic ve 88. dakikada Kroos'un attığı gollerle mücadeleyi 2-1 kazandı ve şampiyonluğa uzandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor