Türkmen: Bırakmayı düşünüyorum

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda yaşanan olayların ardında futboldan soğuduğunu ve bırakmayı düşündüğünü dile getirdi.TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda yaşanan tatsız olayların ardından bir açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedi

Türkmen: Bırakmayı düşünüyorum

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda yaşanan olayların ardında futboldan soğuduğunu ve bırakmayı düşündüğünü dile getirdi.

TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda yaşanan tatsız olayların ardından bir açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, futbol camiasından uzaklaşmayı düşündüğünü söyledi.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’nın yumruk attığı Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, ''Yumruk attılar, küfür ettiler ve ölümle tehdit ettiler. Fiili saldırıya uğradım. Futboldan çekilmeyi düşünüyorum.'' dedi.

Türkmen sözlerine şöyle devam etti, ''Genel Kurul’da verilen 1 saatlik arada Ali Koç ve Kenan Yaralı benimle tartıştı. Daha sonra Yaralı ölüm tehditleri ve küfürler eşliğinde bana saldırdı ve yumruk attı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile bazı karadeniz kulüp başkanları araya girerek beni kurtardı''

Genel Kurul'da Fenerbahçe Yöneticisi Ali Koç'un, ''UEFA yaptırımı diyorsunuz sürekli, ancak öyle bir yaptırım yok'' demesinin ardından Türkmen'in ''Sizi niye Şampiyonlar Ligi’ne almadı o zaman UEFA'' demesiyle ortalık bir anda karışmıştı. Bu tartışmaya Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın sözlü ve fiili olarak karışması üzerine olay bir anda büyümüştü.

Daha sonra araya giren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve bazı kulüp başkanları sayesinde bir anda patlak veren bu mevzu daha fazla büyümeden son bulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler