Türkiye'nin ilk 11'i belli oldu

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında yurt dışında kamp yapan A Milli Takımımız dördüncü hazırlık maçında Portekiz ile karşılaşacak.  Portekiz'in Lizbon şehrindeki Estadio da Luz Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21:45'te başlayacak karşılaşmayı İsvi

Türkiye'nin ilk 11'i belli oldu

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında yurt dışında kamp yapan A Milli Takımımız dördüncü hazırlık maçında Portekiz ile karşılaşacak.

 

 Portekiz'in Lizbon şehrindeki Estadio da Luz Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21:45'te başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Stephan Studer yönetecek. Studer'in yardımcılıklarını Manuel Navarro ve Sandro Pozzi yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Joao Ferreira.

Kamp çerçevesinde şu ana dek üç maça çıkan A Milliler, Gürcistan'ı 3-1 ve Bulgaristan'ı 2-0 ile geçerken Finlandiya'ya 3-2 mağlup oldu.

Cristiano Ronaldo, Nani, Fabio Coentrao ve Raul Meireles gibi dünyanın önemli takımlarında forma giyen oyuncuları kadrosunda barındıran Paulo Bento yönetimindeki Portekiz'de, Ricardo Quaresma ve Hugo Almeida gibi ligimizden yakından tandığımız oyuncular yer alıyor.

EURO 2012'de boy gösterecek olan Portekiz ise Mayıs ayı içinde yaptığı tek hazırlık maçında Makedonya ile golsüz berabere kaldı.

TÜRKİYE

Volkan Demirel

Hasan Ali

Bekir

Ömer Toprak

Hamit

Mehmet Topal

Emre Belözoğlu

Sercan

Umut

Arda

Burak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor