Türkiye Slovakya'ya mağlup oldu

A Milli Futbol Takımımız, Bursa Atatürk Stadı'ndaki özel maçta ağırladığı Slovakya'ya 2-1 mağlup oldu.Teknik Direktör Abdullah Avcı ilk kez milli takımın başında bir maça çıkarken rakip Slovakya Milli Takımı'nda Süper Lig'de forma giyen birçok futbolcu Tü

Türkiye Slovakya'ya mağlup oldu

A Milli Futbol Takımımız, Bursa Atatürk Stadı'ndaki özel maçta ağırladığı Slovakya'ya 2-1 mağlup oldu.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ilk kez milli takımın başında bir maça çıkarken rakip Slovakya Milli Takımı'nda Süper Lig'de forma giyen birçok futbolcu Türkiye'ye karşı sahada yer aldı.

Konuk ekip Slovakya'ya galibiyeti getiren goller Vladimir Weiss ve Türkiye'de Fenerbahçe forması giyen Miroslav Stoch'tan gelirken Ay Yıldızlı ekibimizin tek golünü ise Ömer Toprak kaydetti. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Olcan Adın da sahanın en iyi isimleri arasındaydı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinden sonra yeni bir kadro kuran A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçlarına Mayıs ayında devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor