Türkiye kupasını çok önemsiyoruz
Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Türkiye Kupasının kendileri için çok değerli olduğunu ve önem verdiklerini söyledi.Ferah, Tü
Spor
30.09.2013, 16:37

Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Türkiye Kupasının kendileri için çok değerli olduğunu ve önem verdiklerini söyledi.
Ferah, takımın İstanbul'da hazırlıklarını tamamladığını ifade ederek, "Eren Albayrak dışında eksik futbolcumuz bulunmuyor. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Hocamız bu maçta ligde fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımıza şans verecektir. Kim oynarsa oynasın en iyi sonucu alacaklarına yürekten inanıyorum" diye konuştu.