Türkiye kupasını çok önemsiyoruz

 Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Türkiye Kupasının kendileri için çok değerli olduğunu ve önem verdiklerini söyledi.Ferah, Tü

Türkiye kupasını çok önemsiyoruz

 Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Türkiye Kupasının kendileri için çok değerli olduğunu ve önem verdiklerini söyledi.

Ferah, Türkiye Kupasında son ana kadar mücadele etmek istediklerini belirterek, "Rakibimiz kendi gruplarının en iyi takımı. Onlar da süpriz yapmak isteyeceklerdir. Amacımız bu mücadelede süprize izin vermemek. Türkiye Kupası bizim için çok değerli, çok önemsiyoruz. Bu nedenle ilk maçtan itibaren çok ciddiye alarak oynayacağız" dedi.

Ferah, takımın İstanbul'da hazırlıklarını tamamladığını ifade ederek, "Eren Albayrak dışında eksik futbolcumuz bulunmuyor. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Hocamız bu maçta ligde fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımıza şans verecektir. Kim oynarsa oynasın en iyi sonucu alacaklarına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor