Türkiye Kick Boks Şampiyonası

 Türkiye Büyükler ve Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonası, Trabzon'da yapılıyor. Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenena, 65 ilden toplam bin 556 sporcu katılıyor.   Şampiyonanın bugünkü programında low kick ve K-1 büyük erkekler ve bayanlar müsabakalarının

Türkiye Kick Boks Şampiyonası

 

Türkiye Büyükler ve Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonası, Trabzon'da yapılıyor. 

Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenena, 65 ilden toplam bin 556 sporcu katılıyor. 

 

kick3.jpg

 

Şampiyonanın bugünkü programında low kick ve K-1 büyük erkekler ve bayanlar müsabakalarının yapılacağını belirten Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, milli takım sporcularının seçilebilmesi için organizasyonun büyük önem taşıdığını söyledi. 

Kick boksun Türkiye'de geniş bir kitleye hitap ettiğini belirten Kayıcı, şöyle devam etti:

''Sporcu, antrenör ve hakem arkadaşlarımızla yaklaşık 2 bin 200 kişi şampiyonaya katıldı. Katılımın bu kadar yüksek olmasından son derece memnunuz. Müsabakaların da çok iyi şekilde devam ettiğini görüyoruz. Bu şampiyona ile Slovakya'da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonası'na katılacak milli takımımız ile Ankara'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılacak sporcularımızı belirlemiş olacağız. Trabzon'un da bize böylesine muhteşem bir salonda, iyi bir ev sahipliği yapmasından çok mutlu olduk.'' 

 

kick5.jpg

 

Altyapıya büyük önem verdiklerine işaret eden Kayıcı, ''En önemli unsurlarımızdan birisi altyapıya ağırlık vermemiz. Altyapıdaki oyuncularımızın organizasyona çok iyi hazırlandığını görüyoruz. Kick boks olarak Türkiye'de geniş bir kitleye hitap ediyoruz. Bütün branşlar içerisinde lisanslı sporcu sayısı açısından 6. sıradayız'' dedi. 

Kayıcı, 14 Temmuz'a kadar devam edecek şampiyonada, yarın light contact büyük erkekler ve bayanlar müsabakalarının yapılacağını kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler