Türk hakemleri ‘polis’ gibi
UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve TFF Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Jaap Uilenberg, “Türk hakemlerinin stilleri ‘Polis hakem’ stiliydi. Çok fazla kart kullanıyorlardı ve çok sert kararlar veriyorlardı. Biz onu değiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Uilenberg
Yayınlanma:
UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve TFF Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Jaap Uilenberg, “Türk hakemlerinin stilleri ‘Polis hakem’ stiliydi. Çok fazla kart kullanıyorlardı ve çok sert kararlar veriyorlardı. Biz onu değiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Uilenberg, “Hakemleriniz, Avrupa’dan farklı bir yönetim gösteriyordu. Burada yaptığımız en önemli şey sahadaki polis tipi hakemlikten oyunu anlayabilen hakem türüne geçirmek oldu. Ama hala stil problemleri yaşıyoruz. Bunun için seminer programlarını değiştirdik” ifadelerini kullandı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor