Türk hakemleri ‘polis’ gibi

UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve TFF Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Jaap Uilenberg, “Türk hakemlerinin stilleri ‘Polis hakem’ stiliydi. Çok fazla kart kullanıyorlardı ve çok sert kararlar veriyorlardı. Biz onu değiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Uilenberg

Türk hakemleri ‘polis’ gibi


UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve TFF Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Jaap Uilenberg, “Türk hakemlerinin stilleri ‘Polis hakem’ stiliydi. Çok fazla kart kullanıyorlardı ve çok sert kararlar veriyorlardı. Biz onu değiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Uilenberg, “Hakemleriniz, Avrupa’dan farklı bir yönetim gösteriyordu. Burada yaptığımız en önemli şey sahadaki polis tipi hakemlikten oyunu anlayabilen hakem türüne geçirmek oldu. Ama hala stil problemleri yaşıyoruz. Bunun için seminer programlarını değiştirdik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor