Türk hakemlere dev görev

FIFA kokartlı futsal hakemleri Kamil Çetin ve Ozan Soykan, 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası Ana Eleme Turu maçlarında görev yapacak.Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre iki Türk hakem, 26-31 Mart tarihleri arasında Slovakya ve İspanya'da oyn

Türk hakemlere dev görev

FIFA kokartlı futsal hakemleri Kamil Çetin ve Ozan Soykan, 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası Ana Eleme Turu maçlarında görev yapacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre iki Türk hakem, 26-31 Mart tarihleri arasında Slovakya ve İspanya'da oynanacak eleme turu maçlarında düdük çalacak. 
 
Kamil Çetin'in görev yapacağı 2. Grup'ta ev sahibi Slovakya'nın yanı sıra Azerbaycan, Bosna-Hersek ve Norveç yer alıyor. Ozan Soykan'a görev verilen 4. Grup'ta ise ev sahibi İspanya, Hırvatistan, Makedonya ve İsveç takımları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor