Türk futbolu ne zaman kurtulacak?

Türk futbolunda şike denildiğinde akla ilk gelen isim olan Aziz Yıldırım Türk futbolunun kurtulacağı günü yani görevi bırakacağı tarihi açıkladıV.Plzen rövanşı sonrası dostlarıyla buluşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, yakın zamanda görevden ayrılma

Türk futbolu ne zaman kurtulacak?

Türk futbolunda şike denildiğinde akla ilk gelen isim olan Aziz Yıldırım Türk futbolunun kurtulacağı günü yani görevi bırakacağı tarihi açıkladı

V.Plzen rövanşı sonrası dostlarıyla buluşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, yakın zamanda görevden ayrılmayı düşünmediğini ifade ettiği ve gelecekle ilgili planlarını paylaştığı bildirildi. Başkan Yıldırım’ın, bazı kesimlerin Yargıtay’ın cezasını onaylayacağı beklentisi içinde olduklarını belirttiği sohbette “Göreve daha devam edeceğim. Birçok kişi benim ceza almamı istiyor ve bekliyor. Bekleyip göreceğiz, ama ben 4-5 yıl daha buradayım” görüşünü savunduğu öğrenildi.

Başkan Aziz Yıldırım’ın, 1998 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bıraktıktan sonra kendisinin istediği kişinin koltuğa oturacağını iddia ettiği ve “Ben, Ali Koç’un olmasını çok isterim. Kendisini çok seviyor ve takdir ediyorum. Ben ayrıldıktan sonra da gelecek olan da bellidir. Yeni başkanı ben belirlerim” dediği vurgulandı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor