Türk futbolu kurtuluyor Yıldırım Kocaman gidiyor

 Karadeniz temsilcisi Karabükspor ile oynadığı karşılaşmadan 3 – 1 yenik ayrılan Fenerbahçe sonrasında istifa depremi yaşamıştı. Mağlubiyetin ardından İstifa eden Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman Fenerbahçeli yöneticiler tarafından ısrar ile tekr

Türk futbolu kurtuluyor Yıldırım Kocaman gidiyor

 

Karadeniz temsilcisi Karabükspor ile oynadığı karşılaşmadan 3 – 1 yenik ayrılan Fenerbahçe sonrasında istifa depremi yaşamıştı. Mağlubiyetin ardından İstifa eden Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman Fenerbahçeli yöneticiler tarafından ısrar ile tekrar göreve getirilerek istifasından vazgeçirilmişti.

AYKUT KOCAMAN BIRAKIYOR

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman sonrasında yaptığı açıklamada  “Dönerim, dönerim ama sezon sonunda UEFA Kupası’nı da alsak, şampiyon da olsak ben devam etmek istemiyorum. Bir tek bu şekilde gelirim. Ayrıca çok para harcamadan yerinde transferler yapıp var gücümle sezon sonuna kadar mücadele ederim, sonrasında da ben yokum. Bunu kabul ediyorsanız yola devam ederim. Bunu da hem Fenerbahçe için hem de sizlerin ve oyuncuların bana gösterdiği ilgiden dolayı yaparım. Ama sezon sonunda UEFA Kupası’nı alsak da yokum” dediği öğrenildi.

AZİZ YILDIRIM TRABZON'A GELECEK

Kocaman’ın bu şartına Aziz Yıldırım, “ Tamam sen öyle düşünüyorsan öyle olsun. Sezon sonunda zaten benim de ne olacağım belli değil, ben de bırakmayı düşünüyorum. “dedi. Deplasmanda oynanan Avrupa kupası maçlarına giden Aziz Yıldırım Trabzon’a gelip gelmeyeceği merak konusu olurken Ligin 2. Yarısında Süper Lig’de deplasman karşılaşmalarına gideceği öğrenildi. Yıldırım, “ ligin ikinci yarısında başta Trabzonspor deplasmanı olmak üzere tüm dış saha maçlarına gideceğim.”dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor