Türk bayrağı olimpiyat köyünde

 2012 Londra Olimpiyatları'nda mücadele edecek Türk sporculardan bir kısmı, olimpiyat köyüne yerleşti. Türk sporcular, odalarının balkonlarına Türk bayrağı asmayı ihmal etmedi.  Oyunların başlamasına kısa süre kala atıcılık, jimnastik ve boks branşlarında

Türk bayrağı olimpiyat köyünde

 

2012 Londra Olimpiyatları'nda mücadele edecek Türk sporculardan bir kısmı, olimpiyat köyüne yerleşti. Türk sporcular, odalarının balkonlarına Türk bayrağı asmayı ihmal etmedi. 

 

Oyunların başlamasına kısa süre kala atıcılık, jimnastik ve boks branşlarında madalya mücadelesi verecek milli sporcular İngiltere'nin başkenti Londra'ya geldi. 

 

Milli sporcular, olimpiyat köyünde atletler için hazırlanan odalara yerleşti, odalarının balkonlarını Türk bayraklarıyla süsledi. 

 

Türkiye'ye ait geniş sporcu kafilesi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile birlikte yarın yerel saatle 15.15'de Londra'da olacak. 

 

27 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak oyunlara Türkiye, 16 branşta 114 sporcuyla katılacak. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor