"Turgut'u yok pahasına satmayız"

Trabzonspor'un kısa süre ilgilendiği Turgut Doğan Şahin ile ilgili Ankaragücü'nün hocası açıklama yaptı.Birçok futbolcusunun ayrılması nedeniyle A2 Takımı'ndan gelen oyuncularla Mersin İdman Yurdu karşısında galip gelmeyi başaran Ankaragücü, hafta sonunda

"Turgut'u yok pahasına satmayız"

Trabzonspor'un kısa süre ilgilendiği Turgut Doğan Şahin ile ilgili Ankaragücü'nün hocası açıklama yaptı.

Birçok futbolcusunun ayrılması nedeniyle A2 Takımı'ndan gelen oyuncularla Mersin İdman Yurdu karşısında galip gelmeyi başaran Ankaragücü, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Hakan Kutlu, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Mersin'e 17 futbolcusunu kaybetmiş bir takım olarak gittiklerini ifade ederek, "A2 Takımı'ndan ve ilk yarıda forma şansı bulamayan oyuncularımızla sahaya çıktık. Biz bu çocuklara güveniyorduk.

Sonuna kadar mücadele edeceklerini biliyorduk. Bu çocuklar bunun biraz daha üzerine koyup sahadan galibiyetle ayrıldılar. Şimdi bu işin devamını getirmemiz lazım. Beşiktaş maçında da aynı mücadeleyi yapan bir takımın sahada olacağına inanıyorum.

Ama bizim daha büyük sorunlarımız var. Bunları tekrar tekrar dile getirmeye gerek yok. Önümüzde 3 tane kritik sınava var. Birincisi bu çocukların hak ettiği primler. Beşiktaş maçına kadar mutlaka primlerin ödenmesi lazım." şeklinde konuştu.

Transferde önlerinin açılması gerektiğini de savunan Hakan Kutlu, "Transfer açılırsa bu takım ligde kalacaktır. Üçüncü mesele ise Turgut Doğan meselesi. Birçok takımdan teklif var. Ben Turgut Doğan'ın yok pahasına satılmasına karşıyım. Turgut Doğan ederini bulur kendiside gitmek isterse buna diyeceğimiz bir şey yok" diye konuştu.

Takımın genç isimlerinden Ümit ise deplasman çok iyi bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Takımdan giden arkadaşlarımız oldu. Tüm kamuoyu bunu biliyor. Sonuçta Ankaragücü büyük camia.

11 kişi sahaya çıkıyoruz. Sahaya çıkan arkadaşlarla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bunu Mersin İdman Yurdu maçında gösterdik. Beşiktaş maçından mutlak galibiyet almak istiyoruz. Buna kenetlendik" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor