"Tur için savaşmalıyız"

Dinamo Minsk’in Lokomotiva Zagreb’i deplasmanda elediğini oyuncularına hatırlatan Akçay, "Tur için savaşmak zorundayız. Zagreb maçını unutmayın" dedi. Zorlu maçta yönetim de tam kadro tribünde olacak.UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu’nda deplasmanda 1

"Tur için savaşmalıyız"

Dinamo Minsk’in Lokomotiva Zagreb’i deplasmanda elediğini oyuncularına hatırlatan Akçay, "Tur için savaşmak zorundayız. Zagreb maçını unutmayın" dedi. Zorlu maçta yönetim de tam kadro tribünde olacak.

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu’nda deplasmanda 1–0 mağlup ettiği Dinamo Minsk ile yarın akşam 21.00’de kendi sahasında karşılaşacak olan Trabzonspor’da moraller yerinde. Ancak rakiplerinin 2'inci Ön Eleme Turu’nda 2-1’in rövanşında Lokomotiva Zagreb’i deplasmanda 3–2 mağlup ederek turu geçtiğini oyuncularına anlatarak uyarıda bulunan teknik direktör Mustafa Akçay, "İşimiz kolay olmayacak. Tur için savaşmalıyız. Zagreb maçını unutmayın" dedi. Bu arada maçı tam kadro olarak takip edecek yönetimin, turun gelmesi durumunda futbolcuları ödüllendirmeyi planladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler