Tunç "TS Başkan'ına kimse haddini bil diyemez"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener haddini bilsin diyen CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan'a Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç’dan jet cevap:Tunç Haber61.net’e yaptığı açıklamada CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’ın Trabzonspor başkanı Sadri Şene

Tunç "TS Başkan'ına kimse haddini bil diyemez"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener haddini bilsin diyen CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan'a Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç’dan jet cevap:

Tunç Haber61.net’e yaptığı açıklamada CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’ın Trabzonspor başkanı Sadri Şener’e haddini bilsin demek haddi olmadığını belirterek” Trabzonspor Başkanına haddini bil demek CHP il başkanın haddine mi düşmüş. Burada haddini aşan biri varsa o da CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan'dır.Trabzonspor Başkan'ına kulübünü savunurken yaptığı açıklama için haddini aştı demek bile haddini aşmaktır.

CHP İl başkanı Yavuz Karan’ın haddini aştığını Haber61.net’e açıklayan Tunç “ İl başkanı Sn. Karan  ne konuşuyor. Şike sürecinde Sn.Başkan nerdeydi. Ben Sn. Karan’ın şike sürecinde tek bir açıklamasını duymadım. O zaman konuşamayan İl Başkan'ına şimdi ne oldu. Trabzonspor başkanın haddini aşıp aşmadığına kararı CHP’nin İl Başkanı veremez. Trabzonspor Başkan'ına da haddini bil kimse diyemez. Böylebir şey ne Karan’ın  hakkı nede haddi. Başkanımız mahkeme mahkeme ülke ülke Trabzonspor’un haklarını korumak için çalışıyor. O ne yapmış. Şike sürecinde nerdeydi,niye sesi çıkmadı.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor