Tunay'dan Trabzon'a çıldırtacak cevap!

 Bugün kupada Kasımpaşa ile oynayacak olan Trabzonspor’da transfer çalışmaları da sürdürüyor.Stuttgart forması giyen Tunay Torun, kendisini transfer etmek isteyen Bordo-mavililer'e 3 yıl önce transfer görüşmesinde ağızları açık bırakan bir cevap verdi. Oc

Tunay'dan Trabzon'a çıldırtacak cevap!

 Bugün kupada Kasımpaşa ile oynayacak olan Trabzonspor’da transfer çalışmaları da sürdürüyor.

Stuttgart forması giyen Tunay Torun, kendisini transfer etmek isteyen Bordo-mavililer'e 3 yıl önce transfer görüşmesinde ağızları açık bırakan bir cevap verdi.

 Ocakta kadrosunu Almanya’nın Stuttgart takımında oynayan Tunay Torun’la güçlendirmek isteyen bordo-mavililer, gurbetçi oyuncudan bundan 3 yıl önce hiç beklemedikleri bir cevap aldılar.
 
Dönemin Trabzonlu yetkilileri, Samsun asıllı Tunay’la irtibata geçtiklerinde golcü oyuncu, “Ben tam olarak bilmiyorum; Trabzon nerede, İran sınırında mı? Uçakla kaç saatte gidilir” şeklinde cevabını alınca bu transferden vazgeçtiler.
 
Bu sezon Stuttgart formasıyla lig, kupa ve UEFA Avrupa Ligi’nde toplam 12 maça çıkan ve bir de gol atan 22 yaşındaki forvet, A Milli Takımımız’ın 2014 Dünya Kupası elemelerinde oynadığı 3 maçta da forma giymişti.
Bordo mavililer o dönem gerçekleşmeyen transfer için şimde bir kez daha girişim yapmaya hazırlanıyorlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor