Tuna "Önce takım sonra kongre"

Trabzonspor’da adı başkan adayları arasında geçen başarılı eski asbaşkan Erol Tuna yönetimin kongre kararı alması ve bordo mavili ekiin içinde bulunduğu durumu haber61.net’e değerlendirdi.Eski asbaşkan Tuna Trabzonspor’un şu anda çok ciddi bir maçı olduğu

Tuna  "Önce takım sonra kongre"

Trabzonspor’da adı başkan adayları arasında geçen başarılı eski asbaşkan Erol Tuna yönetimin kongre kararı alması ve bordo mavili ekiin içinde bulunduğu durumu haber61.net’e değerlendirdi.

Eski asbaşkan Tuna Trabzonspor’un şu anda çok ciddi bir maçı olduğunu ifade ederek” Önce maça bakalım çünkü bu takım bu hafta sonu çok önemli bir maç oynayacak." dedi.

Tuna konuşmasına şöyle devam etti "Trabzonspor maç kazanımıyor. Yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Bu karara saygılıyız.  Ben öncelikle şunu diyorum.Trabzonspor önce bir düzlüğe çıksın. Şuanda takımın içinde bulunduğu durum nedeniyle kongrenin gündemde tutulmasını doğru bulmuyorum.Aday olacak diğer arkadaşlarda şuan adaylıklarını açıklamasalar daha iyi olur.Takım düzlüğe çıktıktan sonra adaylıklarını açıklamaları daha doğru olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor