Tüm Trabzon şölene hazırlanıyor

Trabzonspor'un 2 Ağustos'ta yapılacak olan kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan görkemli havai fişek gösterilerine TTSO ve sivil toplum örgütleri de destek veriyor. Trabzonspor'un yanında olacak olan TTSO ve Sivil Toplum Örgütlerini

Tüm Trabzon şölene hazırlanıyor

Trabzonspor'un 2 Ağustos'ta yapılacak olan kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan görkemli havai fişek gösterilerine TTSO ve sivil toplum örgütleri de destek veriyor.

 

Trabzonspor'un yanında olacak olan TTSO ve Sivil Toplum Örgütlerinin meşale desteği verdikleri Trabzonspor'da binlerce taraftarın "Temiz Futbol İstiyoruz" başlığı altında katılacağı ve yarın gece saat 23:00'da Ayasofya kesiminden Beşirli istikametine kadar belirli bölümlerde kurulan stantlarda patlatılacak olan havai fişek gösterilerinde önemli sürprizlerin de beklendiği belirtildi.

 

Trabzonspor'un kuruluş yıldönümünü gerçekleştirileceği bu gecede 7'den 77'ye tüm bordo-mavililer gönüllerince eğlenerek hem Ramazan'ın hem de gönül verdikleri takımın kutlamalarının keyfini çıkartmayı planlıyor.

 

Öte yandan konuya ilişkin olarak Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzün kuruluş tarihi olan 2 Ağustos’ta taraftarlarımız bu anlamlı günü havai fişek gösterisiyle kutlayacak. 

 

Buna göre Bordo-Mavili renklere gönül veren tüm taraftar grupları 2 Ağustos akşamı saat 23.00’de sahilin Ayasofya kesiminden Beşirli istikametine kadar belirli aralıklarla yerleştirilecek olan havai fişekleri fırlatarak şehri aydınlatacaklar. Havai fişek gösterisi Trabzon’un bir çok kesiminden izlenebilecek" denildi.

 

GÜNDÜZ DE KUTLAMA YAPILACAK

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada kuruluş yıldönümüyle ilgili olarak, "Kulübümüzün kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 2 Ağustos Perşembe günü 09.30’da kulübümüze emeği geçmiş merhum yöneticilerimiz, divan ve kurul üyelerimiz, teknik adam, futbolcularımız ve taraftarlarımız anısına 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan Trabzonspor anıtına çelenk sunulacak. 

 

Daha sonra 11.00’de ise Trabzon Valiliği önünde düzenlenecek törenle Atatürk Anıtı’na çelenk koyulacaktır. Ayrıca aynı gün 14.00’de Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda kaybettiğimiz değerleri anma programı gerçekleştirilecek.

 

Yapılacak tüm etkinliklere, değerli taraftarlarımız davetlidirler" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor