Tüm gözler transferde!

Fransız yıldız Florent Malouda ve Portekizli Jose Bosingwa'yı kadrosuna katarak büyük ses getirerek beklentileri üst seviyeye çıkartan Trabzonspor'da bordo-mavili taraftarlar forvet hattına flaş bir isim daha bekliyor.  Yabancı oyuncuların çokluğu nedeniy

Tüm gözler transferde!
Fransız yıldız Florent Malouda ve Portekizli Jose Bosingwa'yı kadrosuna katarak büyük ses getirerek beklentileri üst seviyeye çıkartan Trabzonspor'da bordo-mavili taraftarlar forvet hattına flaş bir isim daha bekliyor. 
 
Yabancı oyuncuların çokluğu nedeniyle transferin ilk günlerinde kontenjan sıkıntısı yaşadığı ifade edilen Trabzonspor'da yapılan Malouda ve Bosingwa transferleri Karadeniz ekibinde beklentileri üst seviyeye çıkardı. Flaş isimleri kadrosuna kadar taraftarların beklentisini yukarıya çıkartan bordo-mavili yönetim forvet hattına transfer edeceği isim üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili taraftarlar bu bölgeye Malouda ve Bosingwa gibi yine flaş bir isim bekliyor. Trabzonspor'un görüşmelerini askıya aldığı Lukas Barrios ve Salomon Kalou ile yeniden temasa geçtiği öğrenildi. Kalou için Malouda'nında devrede olduğu belirtiliyor.
Marek Cech ile yollarını ayırmasına rağmen hala kadrosu dolu olan Bordo-Mavililer, Celustka'nın transferi için de henüz Medical Park Antalyaspor ile işi resmiyete dökemedi. Sapara ve Emerosn ile de yollarını ayırmak isteyen Trabzonspor söz konusu oyuncuların alacakları yıllık ücretin tamamını istemesi görüşmeleri tıkanma noktasını getirdi. Orta yolun bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor, Cech'in ardından diğer yabancı oyunculardan biriyle yollarını ayırması halinde Bosingwa ve Malouda'ya taraftarların önünde imza attıracak.
 
DİNAMO MİNSK GÖZETİM ALTINDA
 
Malouda ve Bosingwa transferleriyle Avrupa'da iddialı bir takım haline gelmeyi hedefleyen Karadeniz ekibi, 3. ön eleme turundaki rakibi Dinamo Minsk karşısında kazaya uğramak istemiyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, rakibi kurmaylarına izlettirirken, gelen raporlar doğrultusunda takım üzerinde analizler yapılıyor. Lokomativa Zagreb-Dinamo Minsk maçını kasetlerini ve gelen bilgileri oyuncularıyla paylaşan Akçay, karşılarında hazır ve kolay kolay rakibe boyun eğmeyen bir takım olduğunu vurguladı. İşlerinin ilk maçtaki gibi kolay olmayacağını öğrencilerine aktaran Akçay, deplasmanda oynayacakları ilk maçta avantajlı skor almaları gerektiği belirti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor