TÜFAD'tan Gümüşhane'de panel

TÜFAD Trabzon şubesine bağlı Gümüşhane futbol antrenörlerine TÜFAD Trabzon Şubesi yönetim kurulu üyelerinden Teknik Direktör Fethi Türkoğlu TFF Bölge Antrenörlerinden Nedim Karadeniz ve İdman ocağı Teknik direktörü Ahmet Özen’in panelist olarak yer aldığı

TÜFAD'tan Gümüşhane'de panel

TÜFAD Trabzon şubesine bağlı Gümüşhane futbol antrenörlerine TÜFAD Trabzon Şubesi yönetim kurulu üyelerinden Teknik Direktör Fethi Türkoğlu TFF Bölge Antrenörlerinden Nedim Karadeniz ve İdman ocağı Teknik direktörü Ahmet Özen’in panelist olarak yer aldığı panel Çimenler otel konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yaklaşık 3,5 saat süren panelde futbolculara yönelik ergenlik öncesi ve sonrası dönem programları, UEFA güncelleme çalışmaları, futbol dünyasında antrenörlerin sorumlulukları v.b.  konular işlendi.

 Panele TÜFAD Şube Başkanı Nurettin Balaban, Başkan yardımcılarından Coşkun Kantekin, İsmail Çelik, Sezgin Köprülü’nün yanı sıra Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü İsrafil Arslan, ASKF Başkan Yardımcısı Ali Kemal Aras, İl Hakem Kurulu Başkanı Engin Güner, Hakemler Derneği Başkanı Necdet Nas, Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Zeki Kaya, Gümüşhanespor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, yardımcıları ve Gümüşhane İlindeki futbol antrenörleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Panelin sonunda panelistlere Gençlik ve Spor İl Müdürü ASKF Başkan Yardımcısı ve İl Hakem Kurulu Başkanı tarafından birer plaket takdim edildi.

TÜFAD Trabzon Şubesi ayrıca tüm katılımcılarla beraber bir yemek organizasyonu gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler