TÜFAD Trabzon Şubesi Şampiyon Oldu

 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel merkezinin Antalya’da düzenlemiş olduğu şubeler arası Veteranlar turnuvasına katılan Trabzon TÜFAD şubesi namağlup şampiyon oldu. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel merkezinin Antalya’da dü

TÜFAD Trabzon Şubesi Şampiyon Oldu

 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel merkezinin Antalya’da düzenlemiş olduğu şubeler arası Veteranlar turnuvasına katılan Trabzon TÜFAD şubesi namağlup şampiyon oldu.
 
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel merkezinin Antalya’da düzenlemiş olduğu şubeler arası Veteranlar turnuvasına katılan Trabzon TÜFAD şubesi son maçında Denizli TÜFAD takımını Mustafa Şahin, Serdar Şahin, Salih Tekke, Mehmet İpek ve Bahattin Güneş’in golleri ile 5-1 mağlup ederek oynadığı tüm maçları kazanarak birinci oldu.
 
Turnuva sonrası 1.lik ödülü takım teknik direktörü Selçuk Akçay ve TÜFAD başkanı Nurettin Balaban tarafından alan Trabzon TÜFAD futbol takımı bugün akşam uçağı ile Trabzon’a dönecek.
 
Başkan Nurettin Balaban turnuva sonrası yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; “Turnuvaya giderken bize destek olan Trabzonspor As başkanı Nevzat Şakar’a ve Trabzonspor kulübü başkanlığı döneminde TÜFAD Trabzon şubesinin kuruluşundan bu yana TÜFAD’a çok önemli katkılarda bulunan Trabzonspor kulübü başkanı sayın Sadri Şener’e teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
Balaban sözlerine şöyle devam etti:
 
“Sadri Şener başkan Mayıs ayında yapılacak olan olağanüstü genel kurulda Başkan koltuğunda olsa da olmasa da 800 kişilik TÜFAD ailesine yapmış olduğu desteklerinden dolayı TÜFAD Trabzon şubesi Sadri Şener’i asla unutmayacaktır.
 
Bu turnuvada aldığımız birincilik kupasını bu gün İstanbul Çapa hastanesinde aşil tendonundan ameliyat olacak olan Ali Kemal Denizci’ye armağan ediyoruz. Ondaki Trabzonspor forma sevdası onu bu yaşında 6 ay hasta yatağına bağlayacak olması onu ve onun gibi Trabzonspor’u 4.büyük yapan efsane futbolcuları eleştirenlere en güzel cevap olsa gerek.
 
Ayrıca bu turnuvada bizleri yakından takip eden ulusal ve özellikle bizim her şeyimiz olan yerel basınımıza ayrıca teşekkürler.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor