TÜFAD başkanı Gazeteci Kadıoğlu ile tartıştı

Trabzonspor pilot takımı 1461 Trabzon bugün Haluk Ulusoy  Kamp Eğitim Tesisleri Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda yapılan Olağanüstü  genel kurulu  öncesi  gerginlik. .Kongre’nin başlamasına kısa bir süre kala  Trabzon Tv'de Program Yapımcısı Atakan K

TÜFAD başkanı Gazeteci Kadıoğlu ile tartıştı

Trabzonspor pilot takımı 1461 Trabzon bugün Haluk Ulusoy  Kamp Eğitim Tesisleri Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda yapılan Olağanüstü  genel kurulu  öncesi  gerginlik. .

Kongre’nin başlamasına kısa bir süre kala  Trabzon Tv'de Program Yapımcısı Atakan Kadıoğlu ile TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban arasında istenmeyen bir olay yaşandı.

İddialara göre Genel Kurul öncesi gazeteci Atakan Kadıoğlu’nun  TV de kendisi hakkında yaptığı, "Seçim dönemlerinde televizyona çıkıp şirin görünmek için plaket dağıtıyorsun. Ne gereği var. Plaket verilecek insanların bir derecesi ,başarısı olur" şeklinde ki eleştirilere sinirlenen  TÜFAD Trabzon Şube Başkanı  Nurettin Balaban, Genel Kurul'da  karşılaştığı gazeteci Atakan Kadıoğlu'nun üzerine yürüdü.

 Kadıoğlu'na hakaretler yağdıran TÜFAD başkanı Balaban meslaektaşımız Kadıoğlunun  boğazını tutup sıkmaya çalıştı. Yaşanan tatsız olaya Trabzonspor yöneticisi Engin Kara müdahale etti.  Kara araya girerek ikiliyi sakinleştirmek isterken yönetici Kara’nın müdahalesine sinirlenen Balaban ile bu kez  yönetici Kara  arasında sözlü atışma yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler